Visum Filipijnen aanvragen

 • Heb ik een visum nodig voor Filipijnen?
  Ja
 • Moet ik het visum voor mijn aankomst in Filipijnen regelen?
  Nee
 • Hoe lang van te voren kan ik het visum voor Filipijnen aanvragen?
  Afhankelijk van het type visum
 • Vanaf wanneer is het afgegeven visum geldig?
  Vanaf de afgifte datum van het visum
Visumkosten berekenen Visumkosten berekenen
Visumkosten berekenen

Wat heb je nodig om een visum voor Filipijnen aan te vragen?

Visum aanvragen

Informatie over visumaanvraag Filipijnen

Checklist visum Filipijnen

Let op: Heb je een andere nationaliteit, ben je van plan om langer dan 30 dagen te verblijven, off reis je met een bijzondere reden? Waarschijnlijk heb je in dat geval toch wel een visum nodig voor Filipijnen. Zie hieronder de voorwaarden voor een verblijf langer dan 30 dagen. 

Als je een visum voor de Filipijnen aanvraagt, dien je die zelf op te halen bij de ambassade. Als visumbureau mogen wij het visum alleen voor je indienen bij de ambassade. Het ophaalbonnetje kan je dan bij ons op kantoor afhalen; wij zijn niet ver van de ambassade gevestigd.


In onze checklists vind je voor elk type visum een stappenplan die je door je aanvraag helpt. Download de checklists om precies te zien welke documenten er nodig zijn om een visum voor Filipijnen aan te vragen en aan welke vereisten je allemaal moet voldoen.
 


De ambassade van de Filipijnen kan je aanvraag pas in behandeling nemen als de genoemde documenten ook voldoen aan de vereisten die in de checklist worden beschreven:
 

 1. Print de checklist uit

 2. Verzamel de benodigdheden

 3. Vink alle hokjes af  

  
Heb je na het lezen van deze pagina toch nog vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Vergemakkelijk nu je visumaanvraag met KES Visum Support.
 
Visum aanvragen

Waarom KES Visum?

Deskundig
Met onze ruim 30 jaar ervaring staan wij als betrouwbare dienstverlener tussen de reizigers en ambassades in.
Om de visumaanvragen van duizenden reizigers per jaar soepel te laten verlopen onderhouden wij uitstekende relaties met alle ambassades in Nederland en België. Wij controleren elke aanvraag zorgvuldig en door onze ervaring in het vakgebied worden visumaanvragen zelden geweigerd.
Persoonlijk
Mailen, bellen of chatten met behulpzame visumexperts. We staan op verschillende kanalen voor je klaar om te helpen met al je visumvragen of je te assisteren bij het voorbereiden van je aanvraag.
Veel reizigers hebben slechte ervaringen met hun visumaanvragen door de bureaucratie waar zij mee te maken krijgen bij de ambassades. Wij zorgen daarom voor een soepel verloop van je visumaanvraag. Naast het bedienen van onze klanten op deskundige wijze, vinden wij de communicatie naar onze klanten toe ook erg belangrijk. Als je je visum via KES aanvraagt sturen we je regelmatig updates over de voortgang van je aanvraag. Door duidelijk te communiceren met onze klanten nemen we de stress die bij een visumaanvraag komt kijken geheel weg!
Snel
Gratis pre-check van je aanvraag om zo snel mogelijk en foutloos je visumaanvraag bij de ambassade in te dienen en weer op te kunnen halen!
De lange wachttijden en openingstijden van ambassades zijn vaak heel frustrerend. Daarom staan onze collega’s bij alle ambassades van Nederland en België voor jou in de rij. Door onze efficiënte en overzichtelijke werkwijze kunnen we je spoedaanvraag altijd direct in behandeling nemen.
Visum aanvragen

Veelgestelde vragen bij visumaanvraag voor Filipijnen